At the moment our delivery times are slightly longer than you expect from us (72 hours). We have adapted working conditions due to the Corona Virus (COVID-19). Please take this in account when placing your order. For questions call us at 0031 (0)104518186

 

 

HomeTapestryRound Cotton Tapestry 72" ELEPHANT & TREE (red)

Round Cotton Tapestry 72" ELEPHANT & TREE (red)

In stock
Login to see prices(excl. VAT)

Order in a secured payment environment

Blessed by crystals
Delivery from stock within 48 hours
Incense and fragrances specialist
Spiritual gifts
Fair trade
Over 45 years of experience

Description

Round Cotton Tapestry 72" ELEPHANT & TREE (red)

Spirituele wandkleden zijn bezig hun comeback te maken om te bewijzen hoe tijdloos ze zijn. Met name vanwege de terugkeer van de hippietrends is er weer grote vraag naar deze wandtapijten. Ze zijn bedoeld als  decoratie voor de muur en zijn van 100% katoen. Uiteraard bepaal je geheel naar eigen smaak hoe en waarvoor je de kleden gebruikt. Ze doen namelijk ook dienst als tafelkleed, altaarkleed of beddensprei. Eastern Trading Agencies levert verschillende spirituele en religieuze wandkleden in simpele, maar ook in vrolijke gekleurde varianten.

Red Elephant & Tree wandkleed

Dit prachtige rode wandkleed is een echte binnenshuis accessoire. Met een dieprode bordeaux kleur is deze witte handgemaakte wandkleed geraffineerd bewerk: een olifant onder een boom, volledig in Indiase sferen. Het maakt haar elegant, sensueel en erg stijlvol.

Specifications

More Information
SKU 7260785141104
Material Cotton
Packaging Per Piece
Brand Green Tree
Measurements 180cm
EAN 7260785141104
Condition New