Don't hesitate to sign up for our newsletter so that you can find out the latest promotions, the latest arrivals, and exclusive discounts.
HomeIncense & FragrancesIncenseIncense sticksGreen TreeGreen Tree White Magic Natural Incense 15 grams

Green Tree White Magic Natural Incense 15 grams

In stock
Login to see prices(excl. VAT)

Order in a secured payment environment

Blessed by crystals
Delivery from stock within 48 hours
Incense and fragrances specialist
Spiritual gifts
Fair trade
Over 45 years of experience

Description

Geniet van de natuurzuivere geuren van Green Tree’s wierook. De brandduur van deze extra lange wierookstokjes is ca. 45 min. Green Tree symboliseert de kostbare natuurproducten die je ontdekt tijdens wereldreizen over verschillende continenten door allerlei culturen en onbekende uithoeken. Ze brengt een rugzak vol schatten mee terug, die je onder andere terugvind in de zuivere geur van White Magic.

 

White Magic

Binnen de natuurreligies en vruchtbaarheidscultussen is witte magie een bekend fenomeen. In tegenstelling tot zwarte magie staat witte magie in dienst van goede intenties. De basis van deze heerlijke geur zijn bloemen, bloesems en harsen. Het is een erg vrouwelijke geur waarmee je de maangodin een groot plezier doet.

Pluspunten

  • Deze Agarbatti zijn volgens de traditionele natuurzuivere masala methode handgerold;
  • Verpakt in plastic zakjes zodat de geur goed behouden blijft;
  • Sterke geur in korte tijd;
  • Maskeert nare geuren;
  • Wanneer je een wierookbrander gebruikt is de as moeiteloos op te ruimen.

 

Wierook wordt al duizenden jaren gebruikt in delen van Azië voor meditatie, als reinigings- of ochtendritueel, voor het markeren van een gebeurtenis of het creëren van een goddelijke of frisse aura.
Een mix van natuurlijke ingrediënten zijn de basis voor onze reeks aan kruidige, frisse, bloemige, houten, poederige of zoete aroma’s, die het hedendaagse overstijgen. Decoreer je huis nu met goddelijke geuren, welke zijn samengesteld volgens de principes van aromalogie. Dit betreft de studie naar de invloed van de combinatie tussen verschillende bloemen- en plantengeuren op lichaam en geest.

Specifications

More Information
SKU 8902276107761
Material Hout poeder
Packaging Per 12
Burn Time 1-2 hours
Brand Green Tree
Scent Other
Measurements 22x10,5x8x5
EAN 8902276107761
Condition New