Shipment within 48 hours !

Call us at 0031 (0)104518186

 

 

LIGHT WEIGHT CAULDRON FLOWER OF LIFE

In stock
Login to see prices(excl. VAT)

Order in a secured payment environment

  • Largest incense assortment in Europe
  • Delivery from stock within 48 hours
  • Over 45 years of experience
  • Incense and fragrances specialist
  • We serve more than 5000 customers

Description

LIGHT WEIGHT CAULDRON FLOWER OF LIFE

Sommige gebruiken heksenketels voor het uitvoeren van wierrookrituelen met houtskool en zilverzand. Voor anderen geeft het koken een compleet nieuwe betekenis. Je kunt er namelijk allerlei brouwseltjes in maken. Ketels zijn in eerste instantie bedoeld voor wie belijder is van natuurreligies en dicht bij de natuur blijft door met energie uit natuurlijke producten te werken. De ketel wordt vaak ook gebruikt als wierookbrander waarin je wierookstokjes kunt laten staan in een laagje zand. Ook kun je de ketel gebruiken als smudge schaal voor je Palo Santo of Witte salie.

Tree of life

Het zwarte glimmende gietijzer geeft de ketel een middeleeuwse, keltische look terwijl de moderne decoratie ze toch van deze tijd maakt. Hoewel ketels meestal zwaar zijn, gaat het hier om een kleine lichtgewichte variant met een Flower of Life symbool. Het is een symbool dat in verschillende esoterische stromingen terug te vinden is. Het is een krachtig spiritueel symbool vol mathematica. Zij is met haar 19 cirkels op dit moment bekend vanwege haar gebruik binnen de New Age-beweging. Ze vertegenwoordigt het eenheidsbewustzijn.

De heksenketel staat stevig op drie pootjes en deze symboliseert daarmee de drievoudige Godin. De ketel zelf representeert de ontvangende en scheppende schoot van de Godin. Vrouwelijkheid speelt hierin een heel bijzondere rol.

 

 

Specifications

More Information
SKU 8900000560264
Verpakking Per Piece
Measurements 11cm
Condition new